Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Kersverse brochure Cultuurcentrum belooft veel moois

 

12_11_17_don_mclean_2012_photo
 
Don McLean komt langs met zijn American Pie, 40 jaar later… 
 
Cultuurcentrum Brugge pakt uit met sterke concertenreeks
 
 Dianne Reeves, Steve Harley, Don Mc Lean, Zita Swoon Group, Wim Mertens en Young@Heart Chorus  als blikvangers
 
De mooie programmaboekjes van de cultuurhuizen staan, ook in hakbijltijden, garant voor een beloftevol seizoen. Het Cultuurcentrum trekt daarbij de vertrouwde kaarten met veel muziek(50 concerten), quasi evenveel theater (45), een mooi aanbod dans (25 voorstellingen ), twee festivals en talloos veel meer. De Amerikaanse folkster Don Mc Lean komt hier zelfs zijn 40ste verjaardag van de American Pie-tour vieren. Nostalgie beloofd. De brochure is onder meer verkrijgbaar in het Cultuurcentrum en op www.ccbrugge.be
 
 
Het voorbije seizoen
 
Met bijna 49.000 toeschouwers voor de eigen avondvoorstellingen kijkt het Cultuurcentrum meer dan tevreden terug op het voorbije seizoen. Bovendien wordt zij steeds vaker doorgeefluik voor organisaties door derden waarvoor 23.369 inkomsten geteld werden. De toppers waren de eerste succesvolle editie van het Flamenco-festival, December Dance, de eigen dansprogrammering met 5.300 bezoekers, de Nostalgia-concerten die 3.200 bezoekers verleidden en uiteraard de 18.000 deelnemers aan het Airbagfestival. Op jaarbasis blijft het Cultuurcentrum  op een gelijkmatig niveau het brede publiek aanspreken. (LF)
 
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: