Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Oproep aan Belgisch jazztalent

 

Kc-dewerf-300
 
JazzLab Series, oorspronkelijk een initiatief van o.a. De Werf, is intussen uitgegroeid tot een actief en hoogstaand netwerk dat zich tot doel stelt Belgische jazzmuzikanten in zo optimaal mogelijke omstandigheden te laten optreden. Middels een nóg uitgebreider samenwerkingsverband met een aantal extra partners wil men deze jazzmusici – die ik stilaan durf te honoreren als “de dappersten onder de muzikale Galliërs” – thans helpen hun nieuwe ambitieuze/gedurfde plannen te realiseren. Geselecteerde projecten kunnen rekenen op ondersteuning in de vorm van een productiebudget en/of logistieke bijstand, met nadien de garantie van een concert bij elk van de coproducenten.
 
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: