Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

De problematische dood van Aziz in Brugse livings

 

Aziz
 
‘Doodgaan is niet een probleem/ als alles dan gedaan is/ maar wel, zoals in mijn geval/
 
als alles dan begint…'
 
 In De problematische dood van Aziz weven auteur-theatermaker Frank Adam en muzikant Jean-Baptiste Lison de kleine en grote eigenzinnigheden van de 'oude' en 'nieuwe' Bruggeling op subtiele wijze in elkaar. 
Wanneer de Dood onverwacht in Brugge passeert langs de fruithandel van Aziz, zijn noch Aziz, zijn naaste omgeving of de stad ten volle voorbereid op de vele problemen en vragen die naar aanleiding van zijn overlijden worden gesteld. 
Afgelopen weekend speelden Adam en Lison dit stuk in een living in de Hogeweg (Sint-Andries); nog in veertien andere Brugse woonkamers (in mei en juni) zal het hele verhaal van Aziz uit de doeken worden gedaan. (ADC) 
 
Meer info over Frank Adam en kleinverhaal in de nieuwe EXit van juni, vanaf vrijdag in de rekken!
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: