Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Kunstveiling was groot succes

Veiling

 Plan België (werkgroep Brugge) en SOS Kids Intl. (Braziliaanse straatkinderen, www.soskids.be) hielden op zondag 29 april een grote kunstveiling waarbij de opbrengsten van de verkochte kunstwerken integraal gaan naar de duurzame projecten die beide organisaties steunen in Zuid-Amerika en Brazilië.

De kunstveiling bood werken aan voor de kleine en minder kleine budgetten, voor jong en minder jong, uit verschillende kunstrichtingen (beeld, schilderij, kalligrafie, foto, illustratie, graffiti…) en van bekende en minder bekende namen zoals William Sweetlove, Herr Seele, Strook, Aäron Willem, Jasper Van Het Groenewoud, Jurgen Vercaemst, Els Van Zeir, Cies Verkest, Klaas Verplancke, Nix, Karl Meersman, Danny Willems, Alex Vanhee en…. Frank Slabbynck. Van de 105 werken werden 85 werken verkocht en de opbrengst bedroeg maar liefst 14.000 euro. De organisatoren zijn alvast zeer tevreden dat ze een mooie gift zullen kunnen doen. (ADC)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: