Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Raymond als openingsact van de Magic Mirrors

 
 

Foto_raymond
Foto Paul Willaert
 
Vanavond in de Spiegeltent op de Kruisvest: Raymond! (helaas uitverkocht)
 
Het moest er ooit eens van komen, Raymond als openingsact van de Magic Mirrors. De vijfde editie van Airbag vormde de ideale gelegenheid om dit uitzonderlijk project te realiseren. Bovendien bleek Raymond na jaren van feesten en verjaren aan een wat intiemere retrospectie toe. Hij haalt in zijn nieuw programma heel wat ‘memoires van een balmuzikant’ op, vol melodieën en anekdotes die ook u zullen verleiden en vertederen. Voor Airbag was er nog een bijkomende aanleiding om Raymond aan de mouw te trekken, namelijk de aanwezigheid van accordeonist Gwen Cresens in de begeleidingsband. Deze virtuoze accordeonist en bandoneonspeler zal hiermee elke editie van Airbag op zijn rijkgevuld palmares kunnen schrijven. (LF)
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: