Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

De omvangrijke boekencollectie van Kama

Kama
 
  
 
Terwijl curator/kunstenaar Kamagurka zijn en ander kunst tentoonstelt in de Jan Garemijnzaal en het Arentshof presenteert de openbare hoofdbibliotheek Biekorf (Kuipersstraat 3, 8000 Brugge) een ruime selectie uit zijn omvangrijk boekenoeuvre dat meer dan 100 (!) boeken overspant. In een aantal kijkkasten in de striphoek voor volwassenen (gelijkvloers) kan men onder meer het onvindbare debuutalbum ‘Verloren Inkt’, het op 250 exemplaren gelimiteerd zeefdrukkenboek De Tweeëiige Eenling (met meer dan 100 zeefdrukken), exclusieve Cowboy Henk-albums, Kamacartoonboeken in Duitse, Franse en Engelse versies en enkele speciale Kama-albums in zeer beperkte oplage bekijken. De mini-expo is aangevuld met ‘Kamamemorabilia’ Alles komt uit de privécollectie van EXit-medewerker Antoine De Clerck en uit de collectie van Kamagurka zelf. Nog tot 2 juni te bezichtigen.
 
Info: Openbare Bibliotheek Brugge, Kuipersstraat 3, 8000 Brugge, t 050 47 24 00, bibliotheek@brugge.be. Open van ma – vr: 9.30 – 19 uur en za: 9.30 – 17 uur en www.kamarama.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: