Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Kristien Dieltiens stelt nieuwste boek ‘Kelderkind’ voor in Biekorf

 
 
Vrijdag 20 april stelt Kristien Dieltiens om 20 u. haar nieuwste (en vijftigste) boek voor in stadsbib Biekorf. Op het programma: uitgeefster Marita Vermeulen over haar eerste kennismaking met Kelderkind, Kristien Dieltiens over het ontstaan van haar 50ste boek en een panelgesprek door Roos Taillieu (Boekhandel Raaklijn) met de auteur, illustrator Carll Cneut en vormgever Dries Desseyn  
Kasper Hauser? Op Pinkstermaandag 1828 stond Kasper Hauser opeens op het marktplein in Neurenberg. Hij was ongeveer 16 jaar en kon praten noch lopen. Hij kon wel zijn naam schrijven: Kaspar Hauser. De stad Neurenberg ontfermde zich over hem en leerde hem alles aan. Uit zijn verhalen bleek dat hij jarenlang opgesloten zat in een donkere kelder, zonder ooit een mens te zien. Vier jaar na zijn aankomst werd hij vermoord. De rest van het verhaal leest u in deze forse klepper, bedoeld voor jongeren en voorbeeldig uitgegeven door De Eenhoorn. Boekenfans welkom.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: