Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

20 jaar AKA Moon in De Werf

 

Cover_unison_72dpi
 
Dit jaar bestaat AKA Moon 20 jaar, wat wordt gevierd met het uitbrengen van een luxebox vol opnamen die al jaren niet meer verkrijgbaar waren èn de release van de CD Unison (alles op Cypress Records). Na talloze samenwerkingen met muzikanten uit diverse continenten en optredens in méér dan 30 landen, betekent dit nagelnieuwe album een terugkeer naar de bron als trio. De aan deze release gekoppelde concertenreeks brengt Fabrizio Cassol (saxen), Stéphane Galland (drums) and Michel Hatzigeorgiou (elektrische bas) op 31 maart voor een ongetwijfeld niet te missen optreden naar het podium van De Werf.
 Na het vieren van dit jubileum hebben de heren geenszins de intentie op hun (welverdiende) lauweren te rusten: tot 2014 zijn zij als artist in residence te gast bij de Fondation Royaumont in de buurt van Parijs, waar ze zich bij wijze van eerste project zullen focussen op traditionele muziek uit de Balkan. (PJG)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: