Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Freebee in de rode pluche

12_03_02_admiral_freebee_c_ed_
 
Foto: Ed Templeton
 
Den admiraal is terug van (n)ooit weggeweest. Al enkele maanden hangt het sfeervolle nummer Old Angel Midnight in de ether en dat nummer is geplukt van de verzamelcd ‘Wreck Collection: The Singles’ van baardmens Tom Van Laere. Freebee laat zich op vrijdag 2 maart  in de Stadsschouwburg omringen door een piano, diverse gitaren en nog verschillende andere instrumenten voor een set van covers, hits en nieuwe nummers. ‘Hij verschijnt ontwapenend alleen op het podium, echter wel met een valies vol waanzinnige verhalen en doorleefde songs. Want de laatste jaren ontpopte de heer Freebee zich steeds meer tot een geboren verteller, een entertainer met een merkwaardig gevoel voor absurde humor, oprechte ontroering, intens verdriet en slechte timing’, luidt het.
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: