Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

D-Spot: jonge dans én Sioen

D-spot

Met het festival D-spot verleiden Cultuurcentrum Brugge en Het Entrepot je tot een avontuurlijke date met jong en prikkelend danstalent. Voor deze tweede editie maken we een afspraak op zaterdag 24 februari met Ula Sickle, Dinozord, Jolie Ngemie & Yann Leguay (20.00 uur, Biekorf) en met Helmut Van den Meersschaut & Einat Tuchman (22.00 uur, Het Entrepot). Op zaterdag 25 februari treffen we de broers Pieter en Jakob Ampe (20.00 uur, Biekorf) en Jan Martens (22.00 uur, Het Entrepot) en tenslotte op zondag 26 februari de internationale jonge bende van Unusual Symptoms (20.00 uur, Biekorf). Na de voorstellingen op vrijdag en zaterdag mag u zich in Het Entrepot verwachten aan een feestelijke afsluiter hosted by Surfkill. 
D-Spot is zeer verheugd te kunnen melden dat er op zaterdagavond eveneens een gratis try-out concert zal plaatsvinden van Sioen die daags ervoor zijn nieuwste plaat ‘SIOEN.’ zal releasen. Met een ticket van eender welke D-SPOT voorstelling kom je er gratis in. www.dspot.be.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: