Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Het Entrepot zoekt een internet-Kuifje

Het Entrepot in de Brugse Zeehaven, de regionale cultuurwerkplaats voor jongeren, is voor een onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een deeltijdse internetreporter voor hun website. Volgens de vacature moet 'de internetreporter de input leveren voor diverse virtuele communicatiekanalen door continu actief op zoek te gaan naar interessante projecten/organisaties/individuen binnen de provincie. Hij/zij staat in voor de eindredactie van dit alles en is via de sociale mediakanalen de rechtstreekse communicator met de doelgroep.'
Meer info bij Sarina Mary, Binnenweg 4, 8000 Brugge, e-mail sarina@hetentrepot.be
De gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede helft van maart. (ADC)
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: