Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Amatorski

Donderdag 2.02 Amatorski & film – Cactus Club @ MaZ – 20u00
Amatorski
foto Maria De Gier 

Nadat de band rond Inne Eysermans een onuitwisbare indruk maakte in de preselecties van Humo’s Rock Rally, bracht Amatorski het betoverend mooie ‘Same Stars We Shared’ uit, met daarop vier verstilde prachtsongs. Met ‘TBC’ heeft de band nu ook een eerste langspeler uit, vol onderhuids drama en essentiële, filmische geluiden die zich gaarne ophouden in de buurt van Portishead en Sigur Rós. Met ‘Amatorski & Film’ zorgt de band voor een programma waarin muziek en beeld naadloos in elkaar overlopen. Kortfilms aangeleverd door beloftevolle, jonge cineasten met de muziek van Amatorski als soundtrack, of omgekeerd, beelden beïnvloed door hun songs. Amatorski en film. Film en Amatorski. (LF)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: