Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Jeugdtheater

Jeugdtheater in De Werf en bij CC Brugge

14 januari 2012, 17.00 uur
Twist, Kopergietery

29 januari 2012, 15.00 uur, De Werf
Anna, Bronks

Twist’ is een creatie van de Kopergietery in samenwerking met het internationale NIE (New International Encounter). Twist is een onalledaagse familiemusical over een straatarme jongen die mensen berooft van hun diepste dromen en geheimen. De regie is in handen van Johan De Smet en Kjell Moberg. De Smet werkte eerder al samen met Bruggelingen Kamagurka en Frank Adam.

In De Werf speelt het Brusselse gezelschap Bronks de voorstelling Anna. Actrice Joke Devynck – bekend van onder meer Het Goddelijke Monster – regisseert en schreef hiermee haar eerste jeugdtheaterproductie.  Een voorstelling voor iedereen vanaf 9 jaar over een eigenzinnig en leergierig roodharig meisje. Joke Devynck staat ook zelf op de scene, samen met Eline Kuppens.

Info: Cultuurcentrum, t 050 44 30 60, cultuurcentrum@brugge.be, www.cultuurcentrumbrugge.be
De Werf, t 050 33 05 29, reservatie@dewerf.be, www.dewerf.be

 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: